Een netwerk van financieel specialisten dat zich inzet voor fitte én weerbare bedrijven

Robin van der Berg
Adviseur Zakelijke Besparingen

LinkedIn profiel »

Altijd ruimte voor jouw ideeën

Je hebt een visie en je weet hoe je daar moet komen. Jij pusht jouw bedrijf verder te groeien met jouw ideeën. Maar er is ook een keerzijde. Groei betekent meer overhead, meer vaste kosten en verplichtingen. Je bedrijf is opeens niet meer zo wendbaar als het was. En dat is een risico.

Terug naar een slanke & flexibele organisatie

Want als het even wat minder gaat wil je júist invulling kunnen geven aan jouw ideeën. Juist dan is jouw creativiteit als ondernemer van cruciaal belang. Want als het nodig is om het roer om te gooien, moet dat mogelijk zijn.

Een netwerk van financiële helden

Stop daarom de wildgroei aan vaste kosten. Kijk eens scherp naar wat je precies krijgt voor jouw investering. Wees niet bang om jouw leveranciers af en toe op scherp te zetten.

Slender is een landelijk netwerk van ruim 90 financieel specialisten. Denk hierbij aan boekhouders, accountants, bedrijfs-financiers en andere zelfstandige financials. Van interimproject tot outsourcing, wij brengen je in contact met de juiste financieel specialist. En het fijne is dat alle partijen zijn gescreend op referenties, kwalificaties en uurtarief zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Slim gebruikmaken van een netwerk van financiële helden

We helpen je graag op weg bij het realiseren van besparingen. Deel je vraag en krijg gratis advies via telefoon of chat.

Op zoek naar een financiëel specialist? Accent, Berg Financiëel, Alex Van Ganner, Accountant B.V. zijn partners.

Alle financiële helden »

Stel je vraag gratis aan onze specialisten

Juist als het even iets minder gaat is een goed netwerk goud waard. Financiële en juridische mensen waarmee je even in vertrouwelijkheid kunt sparren. Zo ga jij met zekerheid het gesprek aan met je team en partners.

Zet de eerste stap, download de whitepaper

Een fit en slank bedrijf begint met inzicht. Bevestig jouw gevoel met cijfers. Want zo krijg je je team mee met jouw ideeën en weet je wat er mogelijk is bij een onderhandeling.

Ontvang de gratis whitepaper

In deze whitepaper lees je drie totaal verschillende bespaarstrategieën en wat ze je opleveren. Ook gaan we in op de kritische succesfactoren als het gaat om leiderschap in lastige tijden én krijg je meer dan 30 bespaarideeën die je direct kunt toepassen. 

Werk samen met jouw medewerkers toe naar een fit én weerbaar bedrijf. Vraag de whitepaper aan via slender.nl/whitepaper. 

Robin van der Berg
Adviseur Zakelijke Besparingen

LinkedIn profiel »